Det skal du overveje, når du skal vælge en ejendomsmægler til at sælge din bolig

15 januar 2022
Emilie Jacobsen
ejendomsmægler humlebæk

editorial

Den rette ejendomsmægler kan betyde en kæmpe forskel for, hvordan det går med dit boligsalg. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge den helt rette til det. Men hvad skal du egentlig tænke over, når du vælger en ejendomsmægler? Det kommer vi ind på her. 

Vi har taget udgangspunkt i firmaet Wilstrup Bolig, der er et oplagt firma for dig at se nærmere på, hvis du leder efter en ejendomsmægler i Humlebæk eller omegn. Hos dem får du nemlig ikke bare et godt lokalkendskab, men også nogle meget favorable vilkår. 

Hvor længe er du bundet til mægleren?

Når du skal hyre en mægler til at sælge din bolig, er det vigtigt, at du ser på, hvor længe du skal være bundet til mægleren. Hos mange mæglere er der en bindingsperiode på seks måneder. Det er der dog ikke hos Wilstrup Bolig. Det betyder ikke, at de er dårlige, men at de har selvtilliden til at tro på, at de ikke har brug for at gå et andet sted hen. 

image

Hvornår skal du kunne få fat på mægleren?

Har du et fuldtidsarbejde, kan det være irriterende for dig, hvis du kun kan få fat i mægleren inden for almindelig telefontid. Det kan betyde, at du er nødt til at ringe til dem, mens du er på arbejde. Hos Wilstrup Bolig har du altid mulighed for at kontakte dem indtil kl. 20, så du kan få svar på dine spørgsmål om aftenen, når du sidder derhjemme i ro og mag. 

Hvordan kan du sikre, at mægleren prioriterer din bolig? 

Når en mægler har utrolig mange forskellige boliger, som de skal have solgt, hvordan kan du så være sikker på, at han eller hun prioriterer lige præcis din? Hos Wilstrup Bolig tager de kun 20 boliger ind. Derefter arbejder de intenst på at få dem solgt, inden de tager nye ind.