Få effektiv rynkebehandling i København

01 november 2021
Astrid Pedersen
rynkebehandling

editorial

Er du ked af at din før så spændstige hud er begyndt at blive slap og rynket – især i ansigtet? Så kan du læse med i det følgende.

Hvordan undgår man at få rynker?

Vi får alle rynker før eller siden. Der er selvfølgelig forskel på hvorledes vi hver især er disponeret for at udvikle dybe rynker og fine linjer. Nogle mennesker bare født med gode gener som gør huden mere modstandsdygtig over for forfald.

Der er selvfølgelig mange ting man selv kan gøre for at forebygge udvikling af rynker. En sund livsstil med den rette kost, ingen røg, og selvfølgelig masser af sol beskyttelse er den bedste måde hvorpå du kan undgå at din hud bliver rynket og slap før tid. Og er skaden sket kan rynker behandles på flere måder.

Hvordan behandles rynker?

Mange kosmetiske klinikker har specialiseret sig inden for rynkebehandling med fillers, Botox eller laser. Men den mest effektive rynkebehandling foregår ved hjælp af det der kaldes AWT (Acoustic Wave Treatment).

Hvor kan jeg få en effektiv rynkebehandling i København?

Hvis du bor i eller omkring København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge Cool Wave Clinic hvis du har brug for en professionel rynkebehandling.

Cool Wave Clinic har mange års erfaring med kosmetiske behandlinger uden kirurgi, her under behandling af rynker. Hos Cool Wave Clinic anvendes udelukkende det mest moderne udstyr, som betjenes af dygtige og erfarne personaler.

Du er, med andre ord, i sikre og trygge hænder hos Cool Wave Clinic når du vælger at lade denne klinik forestå din rynkebehandling. Du kan være sikker på et smukt og varigt resultat uden at du behøver at lægge dig under kniven. Og det til priser som er absolut rimelige.

Du kan læse mere om Cool Wave Clinic, og bestille tid til din første rynkebehandling, på hjemmesiden coolwaveclinic.dk.