Find en lækker loftlampe til dit hjem

Find en lækker loftlampe til dit hjem

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Efter et langt stykke tid ude i kulden, er loftlampen vendt tilbage som en anerkendt del af et moderne designer hjem. Hvor det længe har været comme il faut at dekorere sine stuer, værelser, entréer, køkkener mv. med væglamper, gulvlamper, bordlamper, pendler og spots, for at skabe en diffust og fleksibel lyssætning, er det nu blevet mere og mere acceptabelt at anvende de fast monterede loftlamper som lyskilder.

Loftlamper har ganske vist ikke helt den samme dekorative effekt som pendler, eller den samme fleksibilitet som gulvlamper og bordlamper (som kan flyttes rundt uafhængigt af strømudtag). Men loftlamper har den fordel, at de kan sprede et jævnt lys over et stort område, samtidig med, at en smuk og veldesignet loftlampe sagtens kan være skulpturel og smuk i sig selv.

Flotte statement loftlamper fra Kartell

Som et eksempel på ovenstående, kan du tjekke den ualmindeligt smukke og unikke loftlampe Bloom fra det italienske brand Kartell. Kartelle er især kendt for at fremstille kvalitets møbler og andet decor i hård plast – og Bloom er ingen undtagelse. Bloom loftlampen fra Kartell er blevet til ved et samarbejde mellem producenten og den kendte designer Ferruccio Laviani, som med inspiration fra smukke blomster dekorationer har formgivet den særegne lampe. Bloom afgiver et blidt og behageligt lys, og kan faktisk bruges både som pendel og som loftlampe.

Find loftlamper fra Kartell, Flos og andre designer brands online

Hvis du har fået mod på at udstyre dit hjem med en eller flere loftlamper, kan du med fordel besøge andlight.dk. Her finder du loftlamper og andre lampetyper – gulvlamper, bordlamper, væglamper, spots og pendler – fra kendte brands, herunder &tradition, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Grupa Products, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, Marc Pascal, Marset, Serge Mouille, Studio Italia Design, Svalen, onone, Trizo21, WATT A LAMP, og XoLiving. Se alle de flotte lamper på andlight.dk