Fræk sex og effektiv Kegel træning med butt plug

Fræk sex og effektiv Kegel træning med butt plug

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Måske har du hørt om butt plugs, og forbinder dem især med de juletræsformede genstande, som især anvendes af homoseksuelle til at træne anus op til, og til at højne den seksuelle nydelse ved, analsex. Men vidste du, at butt plugs findes i mange andre faconer, og har mange forskellige formål?

Få en bedre og strammere vaginal sex oplevelse med en butt plug

Butt plugs er ikke udelukkende forbeholdt homo- og heteroseksuelle, som dyrker analsex. Faktisk har en butt plug andre anvendelsesmuligheder, som kan gøre vaginal sex både frækkere og vildere. Manden kan vælge at stimulere sin prostata, samtidig med at han penetrerer kvinden, og dermed opnå en dybere og længerevarende orgasme. Og kvinden kan vælge at indføre en butt plug forud for samlejet, hvorved skeden kan komme til at føles strammere.

En butt plug, som er indført i kvindens anus, vil trykke på den bageste skedevæg, og dermed øge følsomheden hos kvinden, samtidig med at manden får en strammere fornemmelse omkring penis. Dette er især relevant efter en fødsel, hvor det hele stadig efter et par uger kan virke lidt slapt. Og så kan en butt plug, på samme måde som skede-vægte, bruges i forbindelse med Kegel-øvelser for at stramme hele bækkenbunden op.

Køb din butt plug online

Hvis du er i markedet efter en butt plug, kan du finde Nordens største sortiment af disse i det velassorterede udvalg af sexlegetøj og erotiske hjælpemidler på Belugi.dk. Når du handler online hos Belugi.dk, foregår din shopping 100% anonymt og diskret. Du modtager ikke uønsket og uventet marketing – for eksempel i form af banner reklamer som følge af dit besøg i den online shop – og dine varer sendes i diskret indpakning til adresse eller pakkeshop efter eget valg.

Du kan finde butt plugs og andet sexlegetøj fra anerkendte brands i webshoppen på Belugi.dk – med prisgaranti, så du ikke risikerer at finde tilsvarende produkter billigere andre steder.