Giv din stue en make-over

08 oktober 2021
Steffen Petersen
malerfirma Aabenraa

editorial

Går du og drømmer om at få et nyt look til dit hjem? Det kan godt blive ensformigt at se på det samme hver eneste dag. Det behøver ikke at være den store renovation, som du skal i gang med. Det kan være enkle ting, som du kan gøre for at puste liv i din gamle stue. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme med nogle gode tips til, hvordan du kan give din stue et nyt look.

 

 

 

1. Få plakater på væggen

Du kan hurtigt skabe liv i din stue ved at investere i nogle nye plakater. Der findes et hav af forskellige plakater, som du kan vælge i mellem. Du skal naturligvis finde ud af, hvad der fungerer til dit hjem. Det kan være bestemte farver, kunstnere, eller stilperioder, som du har en særlig interesse i. Du kan finde udbydere af plakater på nettet. Så du kan have god held med at finde netop den plakat, som du går og drømmer om. 

 

2. Mal en væg i en frisk farve

En hvid væg kan godt blive temmelig kedelig at se på i længden. Derfor kan du forsøge at give din stue et nyt look med en frisk farve. Det behøver ikke at være hele stuens vægge, der skal males. Mange maler kun den ene side af stuens vægge i dag, så rummet ikke bliver så klemt at se på. Du kan få lidt forskellige farvekoder med hjem fra din lokale malerforretning, og se hvad der fungerer for dig. Hernæst kan du enten selv kaste dig over at male væggen eller lade et professionelt malerfirma klare det for dig

 

3. Planter

Der er mange fordele ved at have planter i sit hjem. Ikke nok med, at de er nydelige at se på, så giver de faktisk også et godt indeklima i dit hjem. Planterne optager nemlig meget af fugten i dit rum, så derfor kan du opleve at luften i din stue er mere let. Du kan finde alle typer af planter i dag, i alle mulige forskellige størrelser. Du kan gå på jagt efter planter til din stue ude i Billigblomst eller Ikea.