Her er grunden til at du skal vælge en overdækket terrasse

11 august 2021
Silje Hansen
Overdækket terrasse

editorial

Der er i dag mange husstande og fritidshuse der er udstyret med en terrasse. Er du derfor på jagt efter at få lagt en ny terrasse eller få renoveret den gamle? Så er der i dag mange gode muligheder for at få lavet en smuk terrasse, som du kan få stor glæde af i mange år frem. 

En terrasse skaber et uderum som en tilføjelse til din bolig eller dit sommerhus. Her kan du let trække dig ud under åben himmel. Du kan blandt andet nyde din kop kaffe om morgenen inden dagen for alvor starter, læse en bog efter en lang arbejdsdag eller fuldende dagen med et glas vin til solnedgangen.

Da det regner store dele af året i Danmark, er det begrænset hvor meget du kan bruge en terrasse. Derfor er der mange der vælger at lave en overdækket terrasse. Dermed kan du sidde udenfor selvom det regner eller sner. 

Hvilken overdækket terrasse skal du vælge?

Når du skal have lagt en terrasse på ny, står det dig helt frit for, hvordan det skal se ud. Her bør du først og fremmest tage stilling til om du ønsker en terrasse af fliser eller træ. Det kan være en fordel at vælge et materiale som også passer til resten af ejendommens æstetik og charme.

Herefter bør du tage stilling til, hvor stort et areal du ønsker terrassen skal fylde. Du kan med fordel her overveje om det skal omkranses, så det ikke er åbent i forhold til vind. 

Til sidst bør du forholde dig til om den overdækket terrasse skal være af glas eller tag. Tag giver en bedre isolering og lettere at vedligeholde. Til gengæld får du ikke så meget sollys igennem som hvis det er af glas. 

Få bygget en prisbillig overdækket terrasse

Hvis du ønsker at få lagt en prisbillig overdækket terrasse efter dine ønsker, bør du kontakte kun-terrasser.dk.