Hvilken farve skal dit badeværelse have?

21 november 2021
Steffen Petersen
Maling badekar

editorial

Vil du gerne have et badeværelse, hvor der er flere farver end normalt? De fleste af os vælger det klassiske hvide farveskala til vores badeværelser, fordi man forbinder renlighed med farven hvid. Måske du gerne vil bryde lidt ud af det traditionelle med lidt flere farver på væggene eller farverigt inventar? Det kan du læse mere om i dette indlæg. 

Her vil vi nemlig komme ind på, hvordan du kan gøre dit badeværelse mere spændende at se på med flere farver.

 

image

 

Farverige badeværelsemøbler

Hvis du skal ud og kigge efter nye badeværelsesmøbler, så kan du overveje at finde nogle i anden farve end de klassiske hvide, pudderfarvet eller beige. Du kan naturligvis også finde forskellige farver og designs til dine badeværelsesmøbler.

Der er masser af muligheder, der kan give dit almindelige badeværelse et strejf af farver, f.eks. skabe med farverige døre eller vægskabe i samme tone som gulvet. Du kan f.eks. vælge badeværelsesmøbler i træ, hvor træsorten er mørkere end normalt. 

 

Farve på væggene

Du kan bringe flere farver ind på badeværelset ved at vælge en ny farve på væggen. Måske du er blevet træt af at se på det hvide, så hvorfor ikke grøn eller rosa farver? Det kan give badeværelset et moderne twist, uden det bliver alt for meget.

Du kan også vælge farverige plakater, i stedet for maling. Her kan du finde kunstnere, der bruger mange farver i deres malerier. Det er en sjov måde at pifte dit badeværelse op på.

 

Farverigt badeværelsesinventar

Du kan finde farverige vandhaner til vasken, brusehoveder med forskellige farver eller du kan få malet dit badekar i en ny farve. Måske vælger du at købe et nyt badeforhæng med et flot mønster? Alle disse ting kan bruges til at give badeværelset lidt mere kant og farve.

Maling badekar er ikke det typiske maling, som man bruger til væggen. Det er speciallavet maling, der kan male ovenpå gammelt emalje og give det et flot og glansfuldt overflade. Du kan selv kaste dig over projektet, men der er også emaljespecialister, der kan klare opgaven for dig.