Hvordan når du i mål med den flotteste terrasse?

18 oktober 2021
Cecilie Mortensen
Træterrasser

editorial

Kunne du tænke dig at få lavet en terrasse i træ? Men er du ikke sikker på, hvordan du når i mål med den den flotteste terrasse? Så er der hjælp at hente her, så du kan få lige den træterrasse, du altid har drømt om. 

Tips til at få den flotteste terrasse

Lad et professionelt firma lave terrassen 

Til en start kan det anbefales, at du lader et professionelt firma lave din kommende terrasse. Du kan nemlig forvente, at dygtige og professionelle håndværkere sættes på opgaven. Deres erfaring med terrasser vil også betyde, at der er styr på håndværket og de små detaljer – og det er bestemt værd at betale for. 

Gør dig overvejelser omkring terrassens design 

Det gode ved terrasser i træ er, at de kan udformes på utrolig mange måder. Du kan både få terrasser i forskellige niveauer, hvor der er fokus på at skabe små oaser, hvor din have kan nydes. Du kan få terrasser som er cirkelformet, rektangulære, kvadratiske m.m. 

Hvis du har svært ved at forestille dig, hvilket design der kunne passe godt til din bolig og have, så kast dig endelig over projekter, som forskellige terrassefirmaer har lavet. 

Hvilke ønsker har du til materialevalg? 

Når det kommer til terrasser i træ, så kan der benyttes mange forskellige træsorter, som alle vil have vidt forskellige udtryk. Derfor kan du også gøre dig tanker om, hvilken træsort terrassen skal bygges af. 

Lav en god forventningsafstemning omkring terrassen 

En vigtig ting er også, at du får lavet en god forventningsafstemning med firmaet, der skal lave din terrasse. For når de er helt klar over, hvilke ønsker du har, så bliver det også nemmere at indfri dem. 

Hvis du følger tipsene herover, så øger du chancerne ekstra meget for, at du når i mål med den flotteste terrasse.