Krankørsel i Viborg er ikke kun til det private

31 oktober 2020
Johanne Hansen
krankørsel

editorial

Krankørsel til både Hr. og Fru Danmark

Krankørsel findes i alle former og størrelser. Det lyder måske skørt, men du vil blive overrasket over, hvad krankørsel ikke kan klare for dig. Og det gælder ikke blot din virksomhed, hvor tunge ting oftest skal flyttes fra A til B. 

Det kan nemlig også bare være Hr. og Fru Danmark i Viborg, der skal have fjernet en hel bunke haveaffald. Det kan også være, at tiden er kommet til at renovere, og alting ligger og flyder. Murbrokker, byggesten, murerstøv og så videre, og så videre, kan lægge over alt, hvilket kan resultere i, at du måske selv begynder at løfte og bære rundt på alt rodet. 

Book en krankørsel og slip for en dårlig ryg

Hvis valget stod mellem dårlig ryg og lidt færre penge på kontoen, hvad ville du så vælge? Folk der har døjet med rygskader i flere år, ville nok vælge førstnævnte. Det gør vi bare sjælendt, fordi penge ikke vokser på træerne, og når flytterodet ligger over det hele, er det hurtigere lige selv at give en hånd med.

Men det kan give konsekvenser. Du kan nemlig ikke altid selv klare tingene alene og stable op i trailer og frem og tilbage med trillebør. Og lige præcis derfor er krankørsel i Viborg kommet for at blive. Ja, og ikke mindst alle andre steder i landet.

Et godt eksempel kunne også være pap og plastpaller eller jord, sand og grus – alt sammen noget der skal leveres, hvis du eksempelvis står og bygger sandkasse til barnebarnet. Omvendt kan det også være, at barnebarnet er blevet større og en fodboldbane nu er det, der hitter. Så må man igang og tømme sandkassen igen, men hvad gør man så?

Ja, så får du afhentet alt rodet igen af samme krankørsel og på nul komma fem, står din elskede have skarpt igen og klar til leg.