Lad en professionel gulvmand forestår din gulvafslibning

24 juni 2020
Astrid Pedersen
gulvafslibning

editorial

Er dit før så flotte, lyse trægulv gået hen og blevet skrammet og misfarvet, og overvejer du af samme grund at skifte det ud? Så bør du først forsøge at få det pænt igen med en gulvafslibning.

Hvad kan jeg opnå ved en gulvafslibning?

En gulvafslibning kan give dig dit smukke, skinnende gulv tilbage som det stod da det var ganske nylagt. Ved en gulvafslibning fjernes alle de grimme pletter og misfarvninger, som gulvet har tildraget sig igennem årene, og som giver gulvet dets nussede og snuskede udseende. Dit trægulv vil blive flere toner lysere og genvinde sit levende og charmerende udtryk.

Gulvets individuelle og unikke karakteristika vil atter kunne ses, og overfladen vil blive glat og ensartet. Du vil blive overrasket når du ser hvor stor en forskel en gulvafslibning kan gøre for dit trægulv. Med den rette plejende og beskyttende efterbehandling vil du kunne have glæde af dit trægulv i mange år fremover. Og så er en gulvafslibning en langt billigere procedure end en udskiftning af dit trægulv.

Hvem kan hjælpe med afslibning af gulve?

Er du bosiddende på Sjælland kan du med fordel gøre brug af DBF Gulvservice. DBF Gulvservice er et gulvfirma med mere end 25 års erfaring i branchen, og tilbyder professionel behandling af trægulve. Hos DBF Gulvservice kan du få udført såvel gulvafslibning som gulvafhøvling og diverse efterbehandlinger af dit gamle slidte trægulv.

De dygtige faglærte gulvmænd hos DBF Gulvservice vil hurtigt kunne vurdere hvor meget eller lidt der skal fjernes af overfladen på dit trægulv førend det bliver smukt og ensartet. Dette sikrer at der ikke slibes mere af dit gulv end højst nødvendigt – og så vil dit trægulv kunne tåle flere gulvafslibninger i løbet af sin levetid.

Du kan læse mere om DBF Gulvservice, og indhente et skarpt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling, på dbf-gulvservice.dk