Minigraver udlejning – sådan passer du på den, som var den din egen

27 august 2020
Anders Lundtang Hansen
Minigraver udlejning

editorial

Vi kan jo godt være ærlig at sige, at når vi låner noget, så er vi dårlige til at passe på det – specielt hvis vi låner noget af nogen, som vi egentlig ikke kender personligt eller har et forhold til.

Der er bare noget ved, at man godt ved, at det skal afleveres igen, og man ikke selv skal sørge for løbende at holde det i stand, der gør, at man behandler det lidt mere lemfældigt, end hvis man skulle bruge det igen.

Man kan altid undskylde sig med, at man ikke selv lavede den bule eller ridse, når man afleverer det igen, medmindre man minitiøst har gennemgået hver en kvadratcentimenter på det bemeldte hver gang, før man låner noget ud.

Og så krakilsk er de færreste dog, og det gider man trods alt ikke gøre hver gang; hvorfor det kan ende i end diskussion, om det var der i forvejen eller ej, og ofte ender man med et forhold.

Så selv hvis man skal betale lidt for skaden, er det måske et firma, der betaler for en, eller man har penge nok til, at man ikke tænker over det.

Men sådan bør man jo ikke behandle ting generelt eller have en indstilling til tingene.

Dette gælder også, selvom man låner sådan noget som en minigraver, der trods alt er skabt til at blive brugt, og hvor man af gode grunde ikke kan undgå, at den ender med at få nogle knubs.

Så her får du lige nogle forslag til, hvordan du kan tilgå den her minigraver-udlejning og betragte den, som din egen:

Tænk på karma: Ville du for eksempel ikke gerne have, at folk passede godt på de ting, de lånte af dig?

Hvis du behandler andres ting godt, så vil de også behandle dine ting godt – også selvom de er skabt til at blive brugt til groft arbejde.