Online oversigt over spil med beskrivelse af roulette strategi

30 januar 2019
Astrid Pedersen
oversigt over spil

editorial

Når du spiller på rouletten, er du nok mest optaget af spændingsmomentet. Rouletten snurrer, og den lille, hvide kugle hopper energisk rundt og prøver at finde sit bestemmelses sted. Du tænker måske, at dette spil er så tilfældigt som noget kan være – især når det foregår online, og dermed digitalt, hvor ingen har mulighed på at påvirke udfaldet ved at sabotere mekanikken i roulette maskinen.

Dette er dog kun delvist korrekt. Selvfølgelig har du ingen mulighed for at påvirke spillet, når rouletten først er sat i gang. Du har ikke en chance for at beregne, hvor kuglen lander. Men du kan til gengæld lægge en strategi i forhold til placeringen af din indsats.

Sådan spiller du roulette med strategi

En roulette er inddelt i 38 felter – 18 røde, 18 sorte, og to grønne. De to grønne felter – henholdsvis 0 og 00 – er husets felter. Visse casinoer – især i Europa – bruger dog kun eet grønt felt. Lander kuglen i et grønt felt, vinder huset, og samtlige indsatser bliver inddraget. De resterende felter er nummeret fra 1 – 36, og skiftesvist sorte og røde. Du kan vælge at spille på et enkelt nummer.

Dette er dog sjældent den bedste strategi. Selv om du skulle vinde stort, hvis kuglen rammer lige netop dette nummer, er sandsynligheden for, at dette sker, meget, meget lille. Så hellere fordele din indsats lidt. Du kan også vælge at spille på enten sort eller rød, på lige eller ulige numre, eller på dusinsatserne 1 – 12, 13 – 24 og 25 – 36. Jo mere, du spiller roulette, des bedre vil du lære spillet at kende – og efterhånden lære, hvorledes det er smart at placere dine indsatser, hvis du ikke skal gå hjem med tomme lommer.

På spilonline.dk kan du læse meget mere om de forskellige strategier, det er muligt at lægge for et roulettespil.