Opsæt overvågningskamera mod indbrud

17 september 2021
Astrid Pedersen
overvågningskamera

editorial

Skal boligen sikres mod indbrud? Så kan du overveje at skifte alle låsene i boligen, installere et moderne alarm system, og sætte et eller flere overvågningskameraer op. Med disse tre sammenhængende sikkerheds foranstaltninger er di og din families private hjem optimalt beskyttet mod uventede gæster

Hvor skal jeg opsætte mit overvågningskamera?

Hvis du vil være helt sikker på den optimale effekt af dit videoovervågning system bør du opsætte overvågningskamera udendørs såvel som inden døre.

Et synligt opsat overvågningskamera ved hvert af husets indgangspartier vil, sammen med tydelig mærkning, have en vis forebyggende effekt. Der er ingen som har lyst til at havne på optagelser fra et overvågningskamera i færd med at bryde loven.

Derfor vil udendørs opsatte overvågningskameraer kunne skræmme de fleste tyveknægte fra at gennemføre deres forehavende – og så har du allerede forebygget flere potentielle indbrud.

Beskyt hele din bolig med overvågningskameraer inden døre

Der ud over bør du opsætte et overvågningskamera i hvert af boligens rum. På den måde kan du få knivskarp dokumentation for indbruddet.

Et overvågningskamera tilkoblet husets alarm system vil være særdeles effektivt. Den vagthavende på centralen vil straks kunne se om der er tale om et indbrud eller en fejl, og med det samme sende udrykning til din bolig.

Optagelser fra dit overvågningskamera vil kunne anvendes som dokumentation i forbindelse med politiets opklarings arbejde og vil i bedste fald kunne føre til en pågribelse af tyven.

Er du heldig kan du få dine stjålne effekter tilbage. Og under alle omstændigheder vil samme optagelser lette sagsbehandlingen hos dit forsikringsselskab således at du hurtigere vil kunne få udbetalt din erstatning.

Find det bedste overvågningskamera til videoovervågning af din bolig

Hos DKKamera kan du finde alt hvad du skal bruge for at etablere effektiv videoovervågning ved hjælp af overvågningskamera. Klik ind og læse mere på dkkamera.dk.