Puslespil er indbegrebet af hygge på en regnvejrsdag

24 august 2020
Anne-Mette Hansen
puslespil

editorial

Findes der noget mere hyggeligt end at lægge puslespil med børnene eller børnebørnene på en regnvejrsdag? Helt sikkert ikke. Puslespil er derfor fantastiske at have med i sommerhuset eller hytten, hvor I holder efterårsferie. Og selvfølgelig bare derhjemme. De puslespil I har, har i sikkert lagt en masse gange. Det er derfor rart at få nogle nye en gang imellem og få andre flotte motiver at se på.

Hvor mange brikker vil I have?

Puslespil kommer i et væld af forskellige udgaver. Forskellige motiver. Forskellige størrelses brikker. Forskellige antal brikker? Hvor mange vil I have?

Skal det være svært med 1000 brikker eller flere? Eller skal det være nemt for de helt små at være med. Det at lægge puslespil er simpelthen en aktivitet for alle aldersgrupper. For små børn, og for ung som voksen. Det er ikke et spil, man bliver træt af. Og der er altid noget nyt at opleve ved et nyt puslespil. De er alle unikke, og ingen skal lægges på samme måde. 

Smukke motiver på puslespil fra Vissevasse

Drømmer du om puslespil med smukke motiver? Så skal du tage et kig på de fine puslespil fra Vissevasse. Vissevasse laver udelukkende puslespil med helt unikke og smukke motiver. De er populære blandt både børn og voksne. Motiverne har altid en historie, som du kan leve dig ind, hvilket er super hyggeligt, når I lægger det sammen som familie. 

Et puslespil fra Vissevasse er en super god gave. Til hende eller ham der elsker at lægge puslespil. Eller måske til hende eller ham der har alt. Som en flot dåbsgave. Eller til konfirmation. Et smukt puslespil er altid en god gave. Især fordi det er en aktivitet, som I kan lave sammen, mens I sidder og hygger jer. 

Se mere hos Vissevasse, og opdag det helt perfekte puslespil til jeres hyggeaftener.