Sørg for, at skødet er sat rigtigt op ved at lade en advokat kigge det igennem

06 februar 2018
Emilie Jacobsen
skøde

editorial

Når du køber en bolig, skal der altid udarbejdes et skøde. Det er et dokument, der indeholder oplysninger om dig som køber, den bolig du har købt, hvornår du har købt den, hvem du har købt den har, og hvor meget du har købt den for. Det er altså det dokument, der viser for alle, at nu er boligen din og tilhører ikke nogen anden. Det er altså det allervigtigste dokument i en bolighandel. Derfor skal der selvfølgelig også være styr på det. 

Det er normalt, at det enten er købers advokat eller sælgers ejendomsmægler, der står for at lave skødet. Det er dog vigtigt, at den anden part får tjekket skødet igennem af en ekspert. For dig som køber kan det være rarest, at du får din advokat til at lave. Så kan du være sikker på, at det er blevet lavet ordentligt. Hvis det er sælgers ejendomsmægler, bør du dog også altid få din advokat til at læse det, så du er sikker på, at det indeholder alle de oplysninger, der er brug for – og at de er korrekte. 

Et godt firma for at dig at samarbejde med, når du skal købe en bolig og have styr på skødet og en række andre detaljer, er eboligadvokat.dk. De har mange års erfaring med at hjælpe købere med at gøre en god bolighandel. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/skoede/ 

Udover at hjælpe med skødet kan en boligadvokat også hjælpe dig med at gennemgå alle papirerne i forbindelse med købet. Det er for at sikre, at der ikke er noget, som du selv har overset. Advokaten har styr på alle formuleringer, materialer og lignende. Det gør, at de hurtigt kan spotte, hvis der er noget, som du er nødt til at være opmærksom på i forbindelse med købet af huset. Det kan, at der er nogle fejl på det, som du ikke har været opmærksom på.