Som maler i Holbæk finder du måske nogle gode eksempler

16 februar 2021
Anders Lundtang Hansen
Maler Holbæk

editorial

Når du arbejder som maler i Holbæk, kommer du nok ud til mange forskellige opgaver i nærmiljøet og måske længere væk fra kontoret.

Det kan være alt fra de små opgaver, hvor noget skal males over efter noget graffiti på en væg udenfor, eller man skal dekorere et hjem med nogle figurer, eller man skal male et firmas kontor i nogle ens farver.

Det er alt sammen nogle spændende opgaver, som du elsker at bruge din erfaring og eventuelt uddannelse til.

Mens du laver de her opgaver, så tænker du, at det kunne være nogle gode eksempler at bruge til at promovere jer selv som firma på de sociale medier og jeres hjemmeside.

Der er måske ikke så meget aktivitet på disse steder, og det er da heller ikke her, I har brug for at lægge den største tid, da der er nok med kunder i kartoteket.

Men man skal jo alligevel være tilstede og opdatere sig selv, så nogle konkrete eksempler kunne måske være på sin plads her.

Spørg om lov som maler i Holbæk

Derfor kan du spørge nogle af dine kunder om lov, om du må tage nogle billeder og eventuelt lidt video af opgaverne før, under og efter, de er færdige.

Hvis de ikke vil have deres ansigter, navn med videre med, så skal man respektere det.

Så kan man bruge disse eksempler til at lægge ud på hjemmesiden og de sociale medier, så kunderne med videre kan se, hvad man evner, og hvad man er i gang med nu.

Det behøver ikke skulle være noget, der skal gennem en SoMe-afdeling, for det gør ikke så meget med stavefejl og så videre, det er jo billederne og videoerne, der skal tale for sig selv, så man kan se, hvad man laver som maler i Holbæk.

Det er bedre end at genbruge eksempler eller at låne fra andre. Man vil gerne have ægte eksempler – og så skifte dem ud løbende.