Spil blog om anderledes poker

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hey, pst, kunne du tænke dig at prøve et anderledes slags pokerspil, hvor der stadig er lige dele spænding, som du kender det fra almindelige og kendte pokerspil, som for eksempel Texas Hold ‘Em-spillet, men hvor der er færre regler at sætte sig ind i, og du kun skal spille mod dealeren?

Så har vi løsningen til dig: Spillet hedder Red Dog Poker.

Selv hvis du vifter med armene nu og siger, at du ikke orker at sætte dig ind i nogle som helst poker-regler, så garanterer vi dig vitterligt for, at reglerne til dette poker-spil, som man egentligt mest kan betegne som et simpelt kortspil, er så lette at lære, at vi hurtigt ridser dem op her senere.

Hvis du for eksempel kender det velkendte kortspil “Krig”, så er Red Dog Poker kun en lille anelse mere avanceret.

Du skal som sagt hellere ikke koncentrere dig om andre spillere og afvente deres tempo-sats, taktik, bluff, betting og så videre.

Der er kun dig og dealeren og nogle få kort. 

Her er reglerne: Du lægger et bet og bestiller to kort. Er de i forlængelse af en hinanden, for eksempel en syver og en otter, så får du dine penge igen. Hvis du derimod får to ens kort, får du et tredje kort, og er det også ens med dine andre to kort, får du dit bet 11 gange igen!

Det er da let, og man kan vinde mange penge, som du nok kan se. Skulle du få to kort, hvor der mangler et kort mellem dem, måske en otter og en tier, så kan du få et kort mere, og hvis det er det manglende kort, en nier, så har du vundet.

Flere regler er der ikke i det spil.

Spændingen er stor i Red Dog Poker, og du skal kun koncentrere dig om dit eget spil og ikke andre spilleres.