Udskift selv din iPhone XR skærm

18 maj 2022
Astrid Pedersen
iphone xr skærm

editorial

Den smarte og prisvenlige iPhone XR blev lanceret i efteråret 2018, og blev lynhurtigt en succes. Faktisk er iPhone XR stadig en af Apples mest populære iPhone modeller, da mange af de kunder, som dengang købte en af de smarte små telefoner, stadig har deres iPhone XR.

Grunden til telefonens store popularitet er klart prisen, som ligger i den lave ende når det kommer til iPhones. Med en iPhone XR får man rigtig meget smartphone for sine penge, idet telefonen er både lækker og funktionel – kort sagt, en smartphone som kan hvad den skal kunne.

Er du en af de tilfredse iPhone XR ejere, som stadig har stor glæde af din telefon, er der absolut ingen som helst grund til at udskifte denne. Hvorfor dog købe en nyere model, når telefonen virker som den skal, og opfylder alle dine behov. Det skulle da lige være hvis du kom for skade at tabe telefonen uden at have udstyret den med et hylster eller et beskyttelses etui.

iphone xr skærm

Hvad stiller jeg op med en smadret iPhone XR skærm?

Der skal nemlig ikke meget mere til end et uheldigt fald fra lav højde førend frontglasset på en iPhone XR kan splintres til ukendelighed. Det er de færreste smartphones som slipper uskadt fra en tur i fliserne eller asfalten.

Er du heldig vil skaden være begrænset til hjørnet eller kanten af displayet, eventuelt bagglasset. Men er uheldet rigtig ude vil hele displayet med ét slag blive 100% utilgængeligt. Og så er telefonen praktisk taget ubrugelig.

Den næste dårlige nyhed er at det koster en mindre formue at få en iPhone XR repareret på et autoriseret værksted. Den gode er at du faktisk kan gøre det selv.

Med de rette værktøjer og materialer kan du godt selv udskifte frontglas på din iPhone XR. Klik ind og læs mere på Phone-Parts.dk.dk.