Vælg den rette trampolin til din have

25 november 2020
Astrid Pedersen
Trampolin til have

editorial

Skal ungerne forkæles med en flot og morsom havetrampolin? Så kan du med fordel læse med her.

Er en havetrampolin ikke dyr?

Det er klart at du betaler for kvalitet. Skal du ud og anskaffe en trampolin til din have bør du absolut ikke gå efter den billigste model, men efter den bedste.

Du bør vælge en dansk forhandler af lege redskaber som kan tilbyde et udvalg af godkendte og gennemtestede havetrampoliner. Din nye havetrampolin skal være CE mærket og godkendt efter de gældende sikkerheds standarder. Ellers risikerer du at dine børn kommer til skade, eller at din trampolin går i stykker efter kort tid. Og det er næppe investeringen værd.

Når det så er sagt, er det faktisk muligt at finde en havetrampolin som passer til såvel din have som til husholdningens budget. Trampoliner til haven fås i mange forskellige størrelser og i et væld af udformninger. Så længe du som nævnt oven for går efter de godkendte og testede modeller kan du faktisk vælge og vrage. Du skal blot sikre dig at din grundejer forening tillader opstilling af trampoliner i haverne.

Må jeg opstille en havetrampolin?

Der er mange foreninger som af hensyn til beboernes privatliv og fred ikke tillader opstilling af de meget høje flytbare trampoliner. Du bør således altid undersøge reglerne i din forening inden du styrter ud og køber den største trampolin du kan finde.

Tillader din forening ikke opstilling af en sådan vil du muligvis i stedet kunne etablere en nedgravet trampolin. En havetrampolin til nedgravning er i niveau med din plæne og generer således ikke naboen på samme måde som en høj trampolin. Og så stjæler en nedgravet trampolin ikke din udsigt, da den befinder sig i niveau med plænen.

Du kan læse mere, og få inspiration til etablering af havetrampolin, på husblog.dk.